2106620719 6973322239, 6976535897 Κυρίτση 11, Κορωπί, Αττική
Search Close
hero image
 
 
 
 
     
    ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
IRALCO METALODOMIKI | Αλουμινοκατασκευές - Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Κορωπί Αττική
     
 
Η επιχείρησή μας “IRALCO METALODOMIKI” η οποία βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε είδους κατασκευές σιδήρου μελετημένες αποκλειστικά για τον δικό σας επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο.

Χάρη στην πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία μας στον τομέα του σιδήρου μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα αλλά και στην μοναδική αισθητική κάθε έργου.

Δώστε σχήμα στα όνειρα σας διαμορφώνοντας τον χώρο σας με μεταλλικές κατασκευές, οι οποίες αποτελούν μια οικονομική και παράλληλα αξιόλογη επιλογή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κάγκελα Σιδήρου
  Μεταλλικές Σκάλες
  Μεταλλικές Πέργκολες
  Μεταλλικά Κιόσκια
  Μεταλλικές Πόρτες
  Διάφορες Μεταλλικές Κατασκευές
 
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων ανάλογα με την δική σας ανάγκη και σύμφωνα πάντα με την αισθητική του χώρου σας.

Οι δυνατότητες μας συνάδουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και αρχιτεκτονική, έτσι ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι άρτιο κατασκευαστικά και ποιοτικά, αλλά και να ταιριάζει άψογα με το στιλ του κτιρίου σας.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί,  όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.